Приготвяне: • Доматите се нарязват на кубчета с размер 1 см. • Чушките се изчистват от семето и се нарязват като доматите 1 см. • Едната краставица се обелва и се нарязва на кубчета 1х1 см. • Втората краставица също се нарязва на кубчета, но не се обелва. • Лукът се нарязва на ситно. • Чесънът се пресова. • В купа се поставят нарязаните домати, чушки, краставици, лук, чесън, оцет и се оставя за 10 минути, за да могат зеленчуците да пуснат сок. • Залива се с доматения сок, Табаско и леда. • Посолява се и се подправя на вкус. • Поставя се в хладилник за една нощ. • Супата трябва да постои минимум 4 часа и максимум 2 дена. • В момента на сервирането се полива със зехтин. |
No comments:
Post a Comment