Продукти:
|
Приготвяне: • За да направите заливката : сложете олиото, оцета, соевия сос и чесъна в буркан от мармалад (детско пюре). • Разтърсете силно, за да се обърка, и оставете настрана. • Срежете краставицата надлъжно на две и издълбайте семената. • Нарежете я на парчета, дебели по 1 см. Сложете в салатена купа. • Махнете семената и сърцевината от червената и зелената чушка. • Нарежете ги на парчета 1х5 см. • Добавете към краставицата. • Нарежете на тънко пресния лук и го сложете заедно със соевите кълнове. или варения нахут • Излейте заливката върху салатата и я объркайте леко. • Оставете в хладилника най-малко 1 час или най-много 6 часа. • Прибавете препеченето сусамово семе точно преди поднасяне и отново объркайте |
No comments:
Post a Comment