Режимни трюфели
(препоръчително само в режим на задържане)- 4 с.л. какаово или краве масло
- 4 с.л. какао
- 1 с.л. кокосови стърготини
- портокалови корички (по желание)
В метален съд разтопете маслото, постепенно прибавяйте какаото и бъркайте енергично. Махнете съда от котлона, добавете кокосовите стърготини, по желание портокаловите корички и разбърквайте докато сместа се охлади. Сложете съда в камерата за около 30 минути или докато сместа стегне хубаво.
Оформете топчетата, като всяко овалвате в какао и ги сложете за 1 час в хладилника. Поднасят се добре охладени. Да ви е вкусно!
Бонбони с тахан
Продукти
1 ч.ч. смлени орехи
2 с.л. какао
2 с.л. сусамов тахан
2 с.л. кокосово/краве масло
1 с.л. течна Стевиола
½ ч.л. канела
Сусам
Приготвяне
Всички продукти се омесват на тесто. Оформят се топчета и се овалват в сусам.
В хладилника да стегнат
Продукти
1 ч.ч. смлени орехи
2 с.л. какао
2 с.л. сусамов тахан
2 с.л. кокосово/краве масло
1 с.л. течна Стевиола
½ ч.л. канела
Сусам
Приготвяне
Всички продукти се омесват на тесто. Оформят се топчета и се овалват в сусам.
В хладилника да стегнат
No comments:
Post a Comment